Wednesday, June 15, 2011


A house fallen apart in Latvia to become Latvia fallen apart.

Snow jobs afoot! The calming (putting to sleep) of the Latvian public over the recent “soft” and “democratic” coup de tad by “legal” means is in full swing. Gundars Daudze (ZZS) a suspected major collaborator in the coup (of the “53 +”) is to be the director of the new president’s (alleged) chancery. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/240957?ref=theme

Others, such as girtszeidenbergs@comcast.net zeidenbergs girtszeidenbergs@gmail.com> Date: 2011/6/15 Subject: Fw:"Zellta izdevība" To: janisatrens@gmail.com solicits votes for an action that would reveal the offshore financial holdings of Latvian oligarchs. Desirable as this may be, the soliciting of signatures for such an action—behind which is said to stand the current President Zatlers (Really? What is in it for him?)—diverts attention from the need to campaign for a 100% participation of Latvians in the upcoming Referendum that would confirm President Zatler’s directive #2 suggestins the dismissal of Latvia’s corrupt Saeima.

If the campaign to put the Latvian public to sleep (the real aim behind the so-called “Zellta Izdevība”)  and cause the Referendum vote to result in a below the majority vote required to dismiss the Saeima, Latvia is sure to become “prihvate”, no longer a sovereign nation. Read blog above and demand the resignation of Andris Berzins as President to be.


Below is the Latvian translation of the above text. The translation has been redacted and is politically more adverserial.

Atklāta vēstule par “mīksto” apvērsumu!

Liela miega pēda pārklāj Latviju. Mierinājumu (mēģinājumu iemidzināt Latvijas publiku) sakarā ar neseno “mīksto” un “demokrātisko” apvērsumu [ar “juridiski” it kā nevainīgiem likumiem] tiek pūsta ar tuvu un tālu vēju palīdzību.

Pret Prezidentu Zatleru, kas ierosināja Saeimas atlaišanu, notika apvērsums, lai viņu atvietotu ar vēl lielāku muļķi. Prezidenta Zatlera pēdēja runa Saeimā http://www.delfi.lv/news/referendums-2011/prezidents/zatlers-sola-iedot-politisko-virzibu-tautas-kustibai-par-parmainam-valsti.d?id=39115489  gandrīz vai apkampa valsts korumpantus solot mieru, mieru, un vēlreiz mieru. Skat, izgāzies Prezidents: "iedos[d] politisko virzību" tautas kustībai par labu un godīgu Latviju. Zatlera runa pierāda, ka tam pagātnē arī liela pieredze narkozes nozarē.

Gundars Daudze (ZZS), tagadējās Saeimas priekšsēdis un domājams apvērsuma sazvērnieks (ar tā saukto “53+ apvērsuma” veicinātājiem) ir paredzēts kļūt par nākošā Prezidenta kancelejas direktoru. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/240957?ref=theme Sak, viņam liela pieredze Saeimā. Tik tiešām!

Iemidzinājumā piedalās arī kāds ārzemju latviešu grupējums, kurš tieši tagad ir iedomājies, ka pienācis “Zelta moments” pierakstīties kampaņā prêt oligarhiem un parakstīt dokumentu, kura tiek pieprasīts ofšoru kontu satura atklāšana. Pēc grupējuma domām šāda parakstīšanās kampaņai ir jāiejaucās politiskā un publiskā telpā tieši tagad, kad viss svarīgākais ir aģitēt un sasaukt publiku pie 100% piedalīšanās Referendumā, kuru izsauca Prezidenta Zatlera ieteikums (Rīkojums #2) atlaist Saeimu.

Latviešu diasporas grupējums, domājams ir sakaros ar Vienotības frakciju, kura jau labu laiku skrien uz Rietumiem, jo “Rietumi palīgā nāks” tik pat forši, ka to domāja dažs labs vientiesis vairāk kā pussimts gadus atpakāļ par zviedriem. Vienotības frakcija arī zin sludināt mieru, tādu, kas ved valsti uz kapu. Tāpēc jau arī paspējuši lūgt Prezidentu Zatleri viņiem pievienoties. Cer, ka būs jauka kapraču komanda.

Ja minētā kampaņā vara atkārtoti ir sekmīga un iemidzina latviešus, patiesos Latvijas soverenitātes īpašniekus, un ja Referenduma balsotāju skaitlis krīt zem majoritātes līmēņa, tad nebūs šaubu, ka Latvija ir pilnībā prihvatizēta, pēc kam patiesais vai de fakto rezultāts būs, ka vairs nepastāv soverēna Latvija—lai cik “juridiska” tā arī nebūtu. Vairs te būs tikai vienam otram kāda administratīva telpa, ko sauc par zārku.

Pieprasiet Andra Bērziņa atkāpšanos no “ievēlētā” Prezidenta goda! Apzinieties, ka Jūs (ne viņš vai viņi) kā Latvijas pilsoņi, esat Latvijas suverenitātes īpašnieki.

Paraksts: Jaņdžs, aka Antons Benjamiņš

A house fallen apart in Latvia to become Latvia fallen apart.
 

No comments:

Post a Comment