Thursday, September 15, 2011

I have a new BLOGSPOT. See: http://mywealthvirus.blogspot.com/

The text below is in Latvian. It is a Open Letter to the Latvian public calling to VOTE on September 17th by casting an EMPTY ballot. The letter also calls for the resignation of the Latvian President Andris Berzins immediately following the elections. The blogger believes that the current President of Latvia was illegally elected. That is to say, he was elected by a Latvian Saeima, which the previous President of Latvia, Valdis Zatlers, had dismissed as corrupt. This dismissal was subsequently confirmed by the public through a Referendum vote. The following link states the results (in Latvian): http://www.delfi.lv/news/referendums-2011/zinas/referenduma-oficialie-rezultati-10saeima-atlaista-ar-650-518-balsim.d?id=39788569 vote.

Labdien!

ATKLĀTA VĒSTULE TAUTAI.

Jau labu laiku rakstu (Latvians On Line http://latviansonline.com/forum/viewthread/34327/), ka vienīgais veids kā pozitīvi iespaidot un panākt nepieciešamās politiskās pārmaiņas Latvijā ir BALSOT AR TUKŠU APLOKSNI.

Saprotu dažādos iebildumus šāda veida protestam pret korupciju Latvijas politiskās aprindās, tomēr ir skaidri redzams, ka Saeimas atlaišana nekādi neieviesa Latvijas mēdijos populistu viedokļus par valdību, tās korumpētību, un cerības uz reālām parmaiņām. Tieši otrādi, populistiskos (publikas) viedokļus vairāk vai mazāk represēja kā politiskās aprindas, tā daudzi mēdiju avoti un žurnalisti, un debates notiek ļoti seklā līmenī, ja mēdiju stingri monitorētās diskusijas pat var nosaukt par debatēm.

Mans personīgais "populistiskais" viedoklis ir, ka tagadējais Latvijas Prezidents Andris Bērziņš ir korumpētas Saeimas iebalsots ārzemju banku ieliktenis. Tā kā balsotāji atzīst Saeimu par korumpētu iestādi, tai nebija un nav morālas tiesības A. Berziņu ievēlēt. Tomēr, tāpēc, ka tas tā ir noticis, Prezidentam Andrim Bērziņam ir no Prezidenta amata jāatkāpjas jau 18. septembrī, tas ir, dienu pēc vēlēšanām.

Vispaviršākais novērotājs var secināt, ka Prezidents Andris Bērziņš izvairās no valdibas korumpētības debatēm, jo piedaloties tiks pievērsta sabiedrības uzmanība viņam pašam. Neizbēgams ir jautājums, kas ir tie (un kas aiz tiem) kuri ieteica Andri Berziņu Prezidenta amatam ieteica un vaskoja viņam slēpes, lai sīkais oligarhs varētu ieslēpot Rigas pilī pār akmens bruģi. Man personīgi nav šaubas, ka viņa aizmugurē ir ārzemju bankas (iespējams zviedru). Katrā ziņā Prezidents Andris Bērziņš nevar izvairīties no šādām aizdomām, kuras izsauc viņa darbība kā bankas prezidents kādai zviedru bankas filiālei. Neatvairāmas aizdomas prasīt prasa, ka A. Bērziņš no Prezidenta amata atsakās, un piedalās jaunās Prezidenta vēlēšanās, kurās Prezidents tiek ievēlēts no tautas tiešā ceļā.

Vienīgais ceļš, kā panākt KONSEKVENTU DARBĪBU bez tālākās gurķošanās ir BALSOT AR TUKŠU APLOKSNI. Jo lielāks šāda veida balsotāju skaitlis un procents, jo skaidrāks kļūs latviešu tautas neapmierinātība ar ne tikai iepriekšējo atlaisto valdību, bet par debašu represiju vairāku mēnešu garumā pirms vēlēšanām sestdien, 17. septembrī.

Paldies par uzmanību un atsaucību.
Antons Benjamiņš, aka Jaņdžs

No comments:

Post a Comment